likethemoonlight

Handlar lite om allt möjligt, mig, hästar och hunden.

Fullsatt måndag!

Publicerad 2013-07-29 21:57:44 i Allmänt,

Monika kom förbi med sina två hundarn, hon har köpt en bordercollie valp. Han är så söt, 3 månader gammal och charmade våra hundar. Vi fikade och prata lite om allt möjligt. Medan Robert snickarar på huset. jlJag har hjälpt honom lite med att hålla plankor mm. Inte så mkt mer jag kan göra, snickra är inte min starka sida direkt haha.












Efter det kom Jill på eftermiddagen och åkte med mamma och handla djurmat. Jag skulle ha övningskört men jag var för trött för det idag. Sen på kvällen slipade och målade jag ena fönstret i vardagsrummet. Vart inte lika bra som jag hade hoppats på men men får dubbel kolla det imorgon. Har kommit hem nu, efter vi handla på Ica maxi
Jag ska prova icas hundmat till Legolas och se hur han fungerar på det. Har läst att det ska vara bra och bekanta har sagt att deras hundar mår bra v det. :)

Husrenovering

Publicerad 2013-07-28 16:30:08 i Allmänt,

Som rubriken säger så håller jag på att hjälpa min mamma med renovera huset. Jag städar efter Markus när hn har snickrat. Spackla vardagsrummet och ett sovrum. Det blir jätte skillnad från innan, det ka bli spännande och se hur slut resultatet blir iaf!

Imorse fyllade jag på vatten till hästarna, Kolfur har kommit hrm nu så vi har tre hästar på betet så vatten går åt mycket snabbare! Ikväll eller senare kommer Cia och då ska vi rida. Jag har ridit Kolfur bara lite i hagen och det gick bra. Men nu har han skor runt om så det ska bli kul att se hur han är nu. Min baby har blivut stir, 6år är han och va fort tiden går!

mini semester.

Publicerad 2013-07-19 13:10:39 i Allmänt,

Har åkt till vårat sommarhus på utö och har det jätte mysigt. Mickis var med här en dag och vi har badat på aleviken. Vi har även gått till affären och handlat. Det var den första dagen, det var ca 6 km och tog ungefär 1 h och 30 min :)

Viktigt med vila

Publicerad 2013-07-14 21:45:25 i Allmänt,

Vi håller på att riva ytterväggen på huset och ska byggas om på nytt. Jag har varit jätte pigg och har haft sån energi hela veckan. Men idag och igår har jag inte haft någon ork till något alls.
Idag kom Cia förbi och vi pyssla med hästarna, passa på att ta hem dem från sommarbetet eftersom de ska skos imorgon. Jag red barbacka på Nisse. Han har blivit så mjuk i kroppen nu på sista tiden, verkligen roligt. Trots allt är han 26 år.
Jag har bara spelat spel på mobilen hela eftermiddag och tittat på vänner. Allt för att ta det lugnt och hoppas på att jag får energi till imorgon, ska hjälpa Markus med huset igen. Jag hatar att min energi nivå är oregelbunden.. Några dagar kan jag orka jätte mycket och andra knappt tex ta hand om disken.



Om

Min profilbild

Emma

Jag är 20 snart 21. Bloggen kommer handla mest om mina intressen. Djur, natur och teckna..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela